Chraňte si svůj majetek

Mít oplocený pozemek má řadu výhod. Plot okolo domu nebo zahrady dává ostatním jasně najevo, aby na něj nevstupovali. To je zásadní věc, kvůli které si lidé svoje domovy a majetky vždy ohraničovali. Jinak tomu není ani v dnešní době. Hlavně u novostaveb najdete ploty betonové https://www.montazmpc.cz/, které mají mezi ploty výsadní postavení. Je to dáno jejich skvělými vlastnostmi. My se specializujeme na jejich montáž.

Betonový plot si vybírá čím dál více lidí. Je to zejména kvůli tomu, že přes ně prostě není vidět. Lidé mají odjakživa rádi svoje soukromí, a pokud najdou něco, co jej zvýší, většinou tuto variantu zvolí ať jde o cokoliv. Beton je navíc v současné době velmi moderní materiál, a tak není divu, že těchto plotů vidíme okolo sebe tolik.

dřevěný plot

Vyberte si svůj nový plot
Chystáte se stavět dům? Pravděpodobně i vy budete řešit otázku oplocení pozemku. Zvolte betonový, který si můžete libovolně nakombinovat například se dřevem. Tato kombinace vypadá velice hezky a nadčasově.

Starý plot demontujeme a zlikvidujeme
Aby mohlo dojít k montáži nového plotu, musí dojít k demontuj starého. Rádi to pro vás zařídíme.

Zaměření a základy
Tento plot se ukotvuje do betonu, proto je potřeba plot zaměřit a vyhloubit základy. I to toto se postaráme.

betonový plot

Potom už v cestě ukotvení nic nestojí. Aby bylo oplocení kompletní, nabízíme vám i kovové brány a vstupní branky. Vyberte si u nás svůj nový plot, který bude ozdobou vašeho pozemku. Jeho cena není nijak vysoká, a proto si jej může dovolit každý. Navíc získáte bonus v podobě bezúdržbového designového prvku, protože beton se nemusí natírat, a je tak naprosto bez údržby. Jediná údržba tkví v jeho čištění, pokud se na něm objeví třeba mech. Betonové ploty mají samé výhody – tak neváhejte, a nechte si vyrobit svůj plot i vy. Klasické ploty už vyšly z módy a navíc vám nenabídnou to, co ty betonové.